Saltar al contenido

A 7.500 quilòmetres de distància por Homs Serra, Nuria

diciembre 30, 2018

Descargar A 7.500 quilòmetres de distància pdf

A 7.500 quilòmetres de distància

Título del ebook: A 7.500 quilòmetres de distància
Autor: Homs Serra, Nuria
Editorial: Grupo EDEBÉ
Categoría: Edad de interés
Fecha de publicación: 2/2/2016
Número de páginas: 32
ISBN: 9788468324562
Idioma: Español
Más información del libro: Edad de interés: a partir de 3 años | Español / Castellano | Cataluña, Comunidad Autónoma de | FICCIÓN E HISTORIAS REALES INFANTILES Y JUVENILES

Tamaño del archivo: 174.22KB
Formatos disponibles: PDF – EPUB – EBOOK

Descripción del libro:

El maharajà Asikh, de Nova Delhi, l’Índia, estava histèric d?emoció. El primer ministre li acabava de regalar un elefant. A 7.500 quilòmetres de distància, a la ciutat de Barcelona, Bartomeu Ventura també estava histèric d?emoció. A l?escola, Tonina Grau li havia regalat una capsa de cartró amb vint-i-sis cucs de seda.

Sobre el autor:

Núria Homs Serra (Barcelona, 1969). És historiadora de l’art i des de fa vuit anys treballa a la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona. Ha publicat diversos articles sobre art i un llibre sobre l’obra gràfica d’Antoni Tàpies. Va escriure Una casa com un cabàs el 1994, el qual va quedar finalista al Premi Apel·les Mestres del 1995 i va guanyar el Premi Lazarillo d’Il·lustració d’aquell mateix any amb els dibuixos de Lluís Farré. A banda d’un conte que té al calaix i unes quantes notes per a futurs relats, no havia tornat a escriure seriosament per a nens i nenes fins que es va trobar un titella de pinça que era un domador de lleons… El domador poruc va quedar finalista al Premi Apel·les Mestres del 2006.

Leer Ebook Online A 7.500 quilòmetres de distància.epub

¿Cómo descargar el archivo?

  1. Crea una cuenta gratuita
  2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
  3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar